strandwandeling 15 april 2018

UITNODIGING VOOR DE STRANDWANDELING OP 15 APRIL 2018

De inschrijving is gesloten! Wij wensen u veel plezier en hopen op mooi weer!

 

Wandelen u en uw hond(en) weer met ons mee in Wijk aan Zee?

 

We zijn wederom te gast bij Warner’s Strandpaviljoen, een zeer gezellig paviljoen waar we met onze honden meer dan welkom zijn. Vlakbij het strand kunt u gratis parkeren.

 

Wij ontvangen u graag op zondag 15 april 2018, rond 11.00 uur op het paviljoen, voor een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij.

Om 11.30 uur gaan we gezamenlijk het strand op voor een heerlijke wandeling.

U mag hierbij zelf bepalen hoe ver u wilt lopen, dus ook voor pups en oudere honden is het zeer geschikt. U zult zien hoe de honden genieten!

Na de wandeling krijgen de baasjes een heerlijke lunch geserveerd, en kunnen de honden uitrusten.

Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom, er zijn kindermenu’s (voor kinderen tot 12 jaar) en op het paviljoen is ook een trampoline en een luchtkussen.

De kosten voor deze dag bedragen € 18,75 p/p, en kinderen tot 12 jaar € 9,00 p/p.

U kunt zich tot uiterlijk 1 april 2018 aanmelden via het formulier op onze website. 


U ontvangt binnen 24 uur na inschrijving een bevestigingsmail van ons.

Wilt u zo vriendelijk zijn het verschuldigde bedrag gelijktijdig met uw inschrijving over te maken op rekeningnummer NL44INGB0003989808 t.n.v. WHWTC te Woudrichem

o.v.v. strandwandeling en de naam waaronder u ingeschreven heeft?

Restitutie bij niet-deelname is helaas niet mogelijk.

Westieliefhebbers die nog geen lid van onze vereniging zijn, zijn ook welkom om deze dag met ons mee te beleven, mits we nog plaatsen vrij hebben. Voor niet-leden bedragen de kosten voor deze dag € 23,75 p/p en kinderen tot 12 jaar € 12,00 p/p.

 

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat ook de sfeer tussen de honden onderling goed is (en dat slaat automatisch over op de baasjes!) kunnen we helaas geen loopse teefjes toelaten, en honden die ruzie zoeken met soortgenoten dienen zowel op het paviljoen als tijdens de wandeling aan de lijn te blijven. Op deze manier houden we het gezellig voor iedereen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

Mocht u nog vragen hebben, horen wij dit graag. activiteiten@whwtc.nl

 

Graag tot ziens in Wijk aan Zee! Lydia en Janneke