jubileum feestdag 2018

40 jarig bestaan

w.h.w.t.club ned.

feestdag op

zondag 27 mei a.s.

 

 

Dit jaar bestaat de West Highland White Terrier Club Nederland 40 jaar.

40 jaar hebben we allemaal naar beste eer en geweten geprobeerd de belangen van ons ras zo goed mogelijk te behartigen en hebben we allemaal kunnen genieten van dit prachtige ras.

 

Dit heuglijke feit willen we graag met onze leden vieren en dus nodigen wij u allen uit op een  feestdag op zondag 27 mei 2018.

 

De dag ziet er dan als volgt uit:  vanaf 10.00 uur de Kampioenschapsclubmatch KCM

en s middags een gezellige middag met o.a. een verkleed kind/baas met hond wedstrijd ; koekhappen voor westies; kwispel wedstrijd; wie heeft de lekkerste westie taart gebakken  wie wint de prijs voor de mooiste westie taart eneen rommelmarkt van westie spulletjes.

 

U kunt voor de rommelmarkt een gratis tafeltje bespreken om uw (dubbele) westie spulletjes met anderen te ruilen of te verkopen. Om alles goed te kunnen organiseren is het wel belangrijk dat we weten hoeveel leden we op deze

feestmiddag mogen begroeten en wie waar aan mee doet, dus graag even aanmelden   Dit kan door een mailtje te sturen aan info@whwtc.nl met daarin uw gegevens en met hoeveel personen u komt en waar u aan mee wilt doen.   Maar u kunt ook met het inschrijfformulier feestmiddag  even laten weten dat u komt.                         

 

Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden, sterker nog iedereen ontvangt 2 gratis consumptiebonnen.

 

Voor meer informatie kunt u bellen met :0619037300/0624695092 of mailen met info.whwtcned@kpnmail.nl

 

Natuurlijk kunt u ook inschrijven voor de kampioenschapsclubmatch(KCM)van die ochtend, als u toch komt, ook dat formulier staat binnenkort op onze site

 

De locatie voor deze jubileumdag is t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein

Aanvang van de KCM  10.00 uur

Aanvang feestmiddag 12.00 uur

 

Graag tot ziens op 27 mei!