Strandwandeling 7 april 2019

Afbeelding invoegen
 
 


De Strandwandeling van de WHWTCN
 
Al jaren een klassieker! De strandwandeling van de WHWTCN  aan de Noordzee!

Komt u ook uitwaaien, genieten van de vele Westies in het water en het zand en daarna hopelijk in het zonnetje op het terras genieten van een heerlijke lunch?

Omdat we heel blij zijn met de gastvrijheid van Warner’s Strandpaviljoen, de heerlijk relaxte sfeer op het strand van Wijk aan Zee en de gratis parkeerplaatsen dicht bij het paviljoen, hebben wij ook dit jaar weer besloten te kiezen voor Wijk aan Zee

Wij ontvangen u graag op zondag 7 april 2019, rond 11.00 uur op het paviljoen, voor een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. 

Om 11.30 uur gaan we gezamenlijk het strand op voor een heerlijke wandeling.

 

U mag hierbij zelf bepalen hoe ver u wilt lopen, dus ook voor pups en oudere honden is het zeer geschikt. U zult zien hoe de honden genieten!

 

Na de wandeling krijgen de baasjes een heerlijke lunch geserveerd, en kunnen de honden uitrusten.

 

Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom, er zijn kindermenu’s (voor kinderen tot 12 jaar) en op het paviljoen is ook een trampoline en een luchtkussen.

 

De kosten voor deze dag bedragen € 18,75 p/p, en kinderen tot 12 jaar € 9,00 p/p. 

 

U kunt zich tot uiterlijk 31 maart 2019 aanmelden via het formulier inschrijfformulier strandwandeling 2019 

 

U ontvangt binnen 24 uur na inschrijving een bevestigingsmail van ons.

 

Wilt u zo vriendelijk zijn het verschuldigde bedrag gelijktijdig met uw inschrijving over te maken op rekeningnummer NL44INGB0003989808 t.n.v. WHWTC te Woudrichem  

o.v.v. strandwandeling en de naam waaronder u ingeschreven heeft?  

Restitutie bij niet-deelname is helaas niet mogelijk.  

 

Westieliefhebbers die nog geen lid van onze vereniging zijn, en niet eerder aan een wandeling hebben deelgenomen, zijn ook welkom! Voor niet-leden bedragen de kosten voor deze dag € 23,75 p/p en kinderen tot 12 jaar € 12,00 p/p.

 

Omdat wij het erg belangrijk vinden dat ook de sfeer tussen de honden onderling goed is (en dat slaat automatisch over op de baasjes!) kunnen we helaas geen loopse teefjes toelaten, en honden die ruzie zoeken met soortgenoten dienen zowel op het paviljoen als tijdens de wandeling aan de lijn te blijven. Op deze manier houden we het gezellig voor iedereen. Wij hopen op uw begrip hiervoor. 

 

Mocht u nog vragen hebben, horen wij dit graag via activiteiten@whwtc.nl of bij één van de bestuursleden.

 

U kunt ons ook volgen via het evenement dat wij aangemaakt hebben op Facebook. 

 

Graag tot ziens in Wijk aan Zee! Lydia en Janneke