info najaarswandeling van 17 oktober 2021

                      Afbeelding invoegen                              UITNODIGING NAJAARSWANDELING KASTEEL GROENEVELD, BAARN
                      op zondag 17 oktober 2021
 
Graag nodigen wij u en uw Westies uit met ons te komen genieten op onze najaarswandeling die dit jaar plaatsvindt op zondag 17 oktober 2021. Wij zijn op veler verzoek wederom te gast bij Kasteel Groeneveld te Baarn ( een hele mooie 18e eeuwse buitenplaats) waar wij u rond 10.30 uur welkom heten met koffie/thee en wat lekkers.                                                                                                    
Om 11.00 uur gaan we met de hondjes door de prachtig aangelegde kasteeltuin wandelen.
Dit gebied is in eigendom van Staatsbosbeheer. Het park rondom het kasteel is aangelegd in Engelse landschapsstijl, met mooie waterpartijen en beken. De paden zijn vlak, goed begaanbaar en overzichtelijk, en regelmatig voorzien van bankjes. De honden mogen in het park rondom het kasteel loslopen en er zijn ook een aantal plekken waar ze goed het (ondiepe) water in kunnen! Er is een mogelijkheid om, als de wandeling voor uzelf of voor uw hond te zwaar is, de route in te korten.

Na de wandeling kunt u genieten van een heerlijke lunch, bestaande uit kop soep (keuze uit 2 soorten soep), 1 luxe belegd broodje kaas of vlees, 1 broodje kroket met mosterd, melk, karnemelk of sinaasappelsap    
Voor kinderen van 4 tot 11 jaar is er een kindermenu (friet + kroket) beschikbaar. 

Wij hopen weer velen van u te mogen begroeten tijdens deze dag.
U kunt zich hier aanmelden:inschrijfform. najaarswandeling 2021
De inschrijving sluit op 1 oktober 2021, maar graag zien wij uw aanmelding z.s.m. tegemoet i.v.m. de  organisatie van deze dag.

De kosten voor leden van de WHWTCN zijn € 25,00 per persoon. Kinderen  tot 11 jaar € 12,50 per kind. Wilt u dit gelijktijdig met uw reservering overmaken? 

Niet-leden  zijn uiteraard van harte welkom! Zij betalen € 30,00 p.p. kinderen tot 12 jaar €12,50. Wordt u gelijktijdig met deze aanmelding lid van onze WHWTCNED. dan zijn de kosten als boven genoemd voor leden. In dat geval moet u uw aanmelding om lid te worden d.m.v. het inschrijfformulier voor het lidmaatschap (ook op deze website) gelijktijdig invullen en insturen en de contributie van €25,00 per lid (echtparen €30,00) per jaar overmaken.
U ontvangt dan dit jaar nog het kerstnummer van het Westie-Nieuws
 
Restitutie bij niet-deelname is helaas niet mogelijk. Deze dag is niet toegankelijk voor loopse teefjes om de rust in de groep honden te bewaren.


Volgt u de meest recente ontwikkelingen van deze Najaarswandeling  o.a. betreffende het Corona protocol van die dag via onze Facebookpagina en onze website.
Graag tot ziens op Kasteel Groeneveld te Baarn! 
 
Afbeelding invoegen     Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen